Theme Park: Tickets of Fortune

Theme Park: Tickets of Fortune är en färgglad och rolig slot som är skapad av NetEnt. Här är du på besök i nöjesparken och temat är riktigt skojigt och trevligt. Uppbyggnaden är 5 hjul och 3 rader likt i många av NetEnts videslots. Det finns dock så många som 50 fasta vinstlinjer att satsa på i spelautomaten. Du kan satsa både lågt och högt vilket gör att denna slot passar alla typer av spelare. Spelautomaten lanserades 2016 och finns tillgänglig för spel både via mobil och dator. RTP-procenten är på hela 96,52 procent så det är stor chans att du går med vinst i denna slot. Oavsett vilket så bjuder den på en härlig spelupplevelse från början till slut.

Theme Park: Tickets of Fortune är speciell då den har många olika bonusfunktioner att erbjuda sina spelare. Det finns staplade wilds, flera olika bonusspel och en klofunktion som ger myntvinster. Du blir sannerligen inte uttråkad när du spelar på denna slot, det kan vi garantera. Den kanske låter invecklad med alla funktioner men det är inte så svårt, bonusspelen är typiska tivolispel och de är inte svåra att lära sig. Det är bara att samla biljetter och sedan välja vilket av spelen du vill prova på. Du kan dessutom aktivera bonusspelen på två olika sätt, dessa kommer vi berätta mer om längre fram i recensionen. Läs vidare för mer ingående information om Theme Park: Tickets of Fortune, du lär inte ångra dig!

Vinstlinjer och insatser

Theme Park: Tickets of Fortune har så många som 50 stycken vinstlinjer. De är fasta och vinster räknas från vänster till höger. När det kommer till insatserna kan du satsa lågt eller högt, bara välj det du föredrar. För att ställa in din insats väljer du först och främst myntnivå, du kan välja från ett till tio. Sedan ska du också välja myntvärdet som kan sträcka sig från 0,01 till 1.00. Om du väljer lägsta myntnivån och lägsta myntvärdet blir insatsen på 2,50 kronor per snurr. Om du istället väljer det högsta myntvärdet och den högsta myntnivån så blir insatsen 2 500 kronor per snurr. Som du ser passar spelautomaten alltså både storspelare och de som hellre satsar försiktigt.

Tema och grafik

Temat i spelautomaten är som vi tidigare nämnt en dag på nöjesfältet. Grafiken är riktigt välgjord, vilket är förväntat i en slot från NetEnt. Musiken är trallvänlig och passar in på ett tivoli. Grafiken, ljudet och funktionerna ger faktiskt känslan av att befinna sig på ett nöjesfält på riktigt. De lågbetalande symbolerna är spelkortsvalörer som är uppblåsta ballonger i olika färger. De högre betalande symbolerna är en radiobil, en karusellhäst, ett flygplan, en svan och en raket. Den staplade wild-symbolen är personer som åker berg-och dalbana och scattern är karusellbiljetter. Som ni ser följs temat fullt ut i denna spelautomat och även när det kommer till bonusspelen som vi ska berätta om strax. NetEnt har verkligen skapat en fantastisk slot!

Bonusfunktioner i Theme Park: Tickets of Fortune

Theme Park: Tickets of Fortune är fullt av bonusfunktioner. För det första finns det staplade wilds som kan komma på hjul 2, 3 och 4. Det finns en klofunktion som ger kontantvinst om den kommer fram på hjul fem. 3 scatters tar dig till Theme park ticket game där du snurrar på ett hjul för biljetter, dessa kan sedan användas till att aktivera bonusspelen. Det finns också ett bonushjul som kan komma på hjul fem och aktivera bonusspelen. Det finns sex olika bonusspel i denna slot; Punch Bag, Can Tower, Sledge Hammer, Skee Ball, Fishing och Duck Shoot. Alla bonusspel kan ge härliga vinster. Dock finns det inga free spins som du kan vinna i sloten, men det gör inte så mycket.

Positivt med sloten

Stor bredd på vilka insatser som kan göras. Det finns flera olika bonusspel samt bonusfunktioner att ta del av. Ett roligt och fartfyllt tema som bjuder på en helt fantastisk spelupplevelse. Bra grafik och ljudeffekter som gör sloten till en fröjd för ögat.

Negativt med sloten

Det hade varit trevligt med ett free spins-läge i sloten. Nybörjare kan tycka att det är för många funktioner i den.

Sammanfattning

Theme Park: Tickets of Fortune är en videoslot från NetEnt som har mycket att erbjuda spelarna. Här finns inte mindre än 6 olika bonusspel som du kan ta del av och vinna härliga vinster. Dock fattas ett free spins-läge, men det gör inte så mycket med tanke på alla andra funktioner som sloten har att erbjuda. Spelet har så många som 50 stycken vinstlinjer och du kan satsa både riktigt lågt och riktigt högt i denna färgglada spelautomat. Du får verkligen känna på känslan av hur det är att vara på ett äventyr på ett nöjesfält med den fantastiska grafiken och ljudet. Om du är sugen på att gå på tivoli så klicka här för att komma till spelautomaten med en gång!