Eye of the Kraken Slot

Eye of the Kraken Slot är ett minst sagt spännande spel ifrån den världsberömda spelutvecklaren Play’n Go. Spelet lanserades hösten 2015 och har därmed några år på nacken. Detta märks dock inte när det gäller grafik och effekter – i Eye of the Kraken Slot har Play’n GO gjort sitt yttersta för att skapa en så levande och spännande spelupplevelse som möjligt. Temat baseras naturligtvis på legenden om havsmonstret Kraken och i denna slot kan detta skygga monster när som helst dyka upp på spelplanen. Dig kommer han dock inte att göra illa, istället kommer han att maximera dina möjligheter till vinst! Eye of the Kraken Slot bjuder på ett ovanligt upplägg och i djupet gömmer sig många intressanta specialfunktioner.

Det som Play’n GO verkligen lyckats med i Eye of the Kraken Slot är spelupplevelsen. Redan när du klickar dig in på detta snygga spel kommer du att svepas med i handlingen. Spelet utspelar sig långt ner på havets botten dit solens strålar aldrig tar sig och när som helst kan spelets skrämmande huvudfigur dyka upp – Kraken. Ett intressant inslag i spelautomaten är dessutom spelplanen, som består av 3 hjul och 3 rader, vilket skapar en kvadratisk spelplan. Detta gör det enklare att få vinnande kombinationer och de insatser du kan spela med passar för spelare med både liten och stor spelbudget. Nedan ska vi titta närmare på hur Eye of the Kraken Slot fungerar och hur stora vinster du kan snurra hem!

Vinstlinjer och insatser

Eye of the Kraken Slot spelas som tidigare nämnt på 3 rader och 3 hjul. Detta enkla, men något ovanliga upplägg gör det enklare att snurra fram vinnande kombinationer. Utöver detta finns 8 fasta vinstlinjer i spelet som alltid är aktiva. För att starta ditt undervattensäventyr behöver du bara välja hur mycket du vill satsa på varje snurr. Insatserna sträcker sig mellan så lite som 0,10 euro till så mycket som 100 euro. Med andra ord är detta ett spel som passar de flesta. Om du känner att du inte orkar snurra hjulen själv kan du använda dig av funktionen autoplay och genom att trycka på knappen “Paytable” kan du läsa mer om hur du vinner samt vilka värden olika symboler har.

Tema och grafik

Play’n GO är en spelutvecklare som är mycket omtyckt idag och det är knappast konstigt varför. I Eye of the Kraken Slot har de gjort ett utmärkt jobb när det kommer till att tolka denna kusliga legend, både när det kommer till tema, ljud och grafik. På hjulen ser du symboler i form av torpeder (som spelar en extra viktig roll i spelet), dykarutrustning, kompasser, sjömän och harpuner och i bakgrunden rullar en lugn, men mystisk musikslinga som förstärker spelstämningen ytterligare. Även ljudeffekterna är noggrant utvalda. Den animerade och rörliga bakgrunden i spelet tar upplevelsen till en helt annan nivå. Kraken själv är skapad på ett strålande sätt och extra spännande blir det när hans långa tentakler kramar om spelplanen.

Bonusfunktioner i Eye of the Kraken Slot

På utsidan må Eye of the Kraken Slot vara en enkel slot, men på havets botten gömmer sig många intressanta funktioner. Först och främst ser du en mätare till höger på spelplanen som börjar på 50. Denna mätare räknar hur många torpeder du lyckas samla ihop. När du får 50 stycken får du möjlighet att möta och besegra Kraken och har du tur kan du vinna upp till 500 gånger din insats! Det finns även en free spins-funktion som aktiveras när du får 5 dykarhjälmar. Då dyker du djupare ner i havet där du får 9 free spins. Där är även wild-symbolerna i form av Krakens öga extra framträdande. När som helst kan Kraken även dyka upp i grundspelet och hjälpa dig få vinnande kombinationer!

Positivt med Eye of the Kraken Slot

Otroligt välgjort tema med strålande grafik och noga utvalda ljudeffekter. Spelet passar både dig som satsar högt och dig som satsar lågt. Intressant upplägg av spelplanen (3×3). Många intressanta funktioner och symboler som kan ge dig extra vinst. Fungerar både på mobil, dator och surfplatta.

Negativt med Eye of the Kraken Slot

Inte ett passande spel för dig som gillar att aktivera vinstlinjer på egen hand. Det kan ta lång tid att samla ihop 50 torpeder.

Sammanfattning

I Eye of the Kraken Slot har Play’n GO verkligen lyckats visa sin bästa sida. Här har de skapat ett högkvalitativt spel med strålande grafik och briljanta ljudeffekter. Det är svårt att inte sugas in i den undervattensvärld där Kraken härskar. Att spela är enkelt, du behöver bara ställa in hur mycket pengar du vill satsa per snurr, och självklart kan du testa spelet i demoläge först. Extra spännande blir spelet tack vare dess intressanta specialfunktioner. Detta är ett spel som passar spelare med olika stora plånböcker och som gärna tar med sig spelandet på språng – Eye of the Kraken Slot fungerar nämligen utmärkt i mobilen och i surfplattan. Vågar du möta havets åttaarmade monster öga mot öga? Testa Eye of the Kraken Slot idag!