Jurassic Park Slot

Är du ett Jurassic Park-fan? Då kommer du att älska denna magiska slot ifrån Microgaming. Jurassic Park Slot lanserades under 2014 och har sedan dess blivit en favorit hos många. Tack vare Microgamings samarbete med Universal Studios har de fått tillåtelse att integrera sekvenser ifrån originalfilmen i spelet, vilket en otroligt autentisk känsla. Det råder inga tvivel om att Microgaming har överträffat sig själva i denna underbara slot som tar spelaren med till ön där dinosaurierna regerade. Här får du såklart möta huvudpersonerna i originalfilmen från 1993, men se upp för T-Rex som kan dyka upp när som helst och ge dig fantastiska vinstmöjligheter! Nedan ska vi titta närmare på vad denna slot har att erbjuda spelare som är ute efter ett riktigt äventyr.

Det som gör Jurassic Park Slot extra speciell är såklart spelets tema som i minsta detalj speglar originalfilmen. Extra roligt är det förstås att de valt att lägga in korta filmklipp som kan sprida nostalgi över vem som helst, oavsett om du var ett Jurassic Park-fan eller inte. Spelet utspelar sig i den djupa djungeln och i bakgrunden spelas lugn, mystisk musik som blandas med läten ifrån djungelns invånare. Det är dock inte bara ett strålande tema som denna slot bjuder på – här finns även en rad spännande funktioner och symboler som kan få din spelkassa att växa sig stor. Spelet gömmer bland annat en wild-symbol och hela 5 olika free spins-rundor. Det finns även utrymme för spelaren själv att interagera i spelet, vilket såklart är ett plus.

Vinstlinjer och insatser

Jurassic Park Slot spelas på 5 hjul och 3 rader, precis som många andra av Microgamings mest klassiska slots. Här gäller även det inte lika klassiska upplägget med 243 sätt att vinna istället för fasta eller rörliga vinstlinjer. Att spela Jurassic Park Slot är busenkelt – det enda du behöver göra för att komma igång är att ställa in din insats, där minsta insatsen ligger på 0,3 och högsta 15. Någon växande jackpott finns inte i detta spel, däremot finns en minst lika intressant maxvinst på otroliga 6000 gånger din insats! Ett tips är att testa Jurassic Park Slot i demoversion innan du väljer att göra en insats. Då kan du lära dig reglerna och symbolerna i lugn och ro.

Tema och grafik

Temat i Jurassic Park Slot är knappast svårt att missa – här har de satsat fullt ut på att spegla den klassiska originalfilmen Jurassic Park ifrån 1993. Trots att slotten kom ut för några år sedan är grafiken och ljudet i toppklass. Detta är helt klart en av de bästa filmbaserade spelautomaterna på marknaden idag. På hjulen ser du symboler i form av Dr. Alan Grant, Ellie Sattler, Ian Malcolm och parkägaren själv – John Hammond. Självklart finns det även en hel del dinosaurier på hjulen, bland annat en Tyranosaurus Rex, en Brachiosaurus samt en Velicoraptor. Något som är extra positivt när det kommer till symbolerna är att de valt att helt skippa klassiska slots-symboler så som siffror, vilket många gånger kan “förstöra” ett riktigt bra tema.

Bonusfunktioner i Jurassic Park Slot

Jurassic Park Slot är inte bara ett vackert spel, det är även en slot med flera intressanta funktioner och symboler. Först och främst finns en wild-symbol i form av spelets egen logga. Denna symbol kan ersätta symboler för att skapa vinnande kombinationer, dock inte scatter-symboler som kommer i form av en mygga i bärnsten. Får du tre eller flera scatter-symboler aktiverar du en av fem olika free spins-banor. Till en början är det slumpen som bestämmer vilken bana som aktiveras, men när du lyckats komma till free spins-läget 25 gånger får du själv bestämma vilken bana du vill spela. Sist men inte minst har vi funktionen T-rex Alert som kan aktiveras när som helst. Denna funktion ger dig 35 wild-symboler på hjulen som finns med under sex spelomgångar.

Positivt med Jurassic Park Slot

I Jurassic Park Slot har Microgaming skapat ett briljant tema som efterliknar originalfilmen till hundra procent. Fantastisk grafik och ljud. 243 sätt att vinna på istället för vinstlinjer. Wild- och scatter-symboler ökar dina vinstmöjligheter rejält. Fungerar på alla enheter, oavsett operativsystem.

Negativt med Jurassic Park Slot

Det kan bli en del dösnurr utan vinst. Svårt att ta sig till free spins-läget, vilket får det att kännas omöjligt att ta sig dit 25 gånger.

Sammanfattning

Jurassic Park Slot är helt klart ett måste för dig som uppskattade originalfilmen ifrån 1993. Här har Microgaming kämpat för att i minsta detalj spegla filmens tema, de har bland annat integrerat korta filmsekvenser ifrån filmen vid vinnande kombinationer, vilket är ett härligt inslag som ger en levande spelupplevelse. Här har de skippat de klassiska vinstlinjerna och istället gett spelaren 243 olika sätt att vinna på. Det finns inte mycket att klaga på när det kommer till Jurassic Park Slot – detta är ett spel som måste testas. Extra bra passar denna slot för spelaren som är ett fan av filmen, men även för spelaren som vill få möjlighet att själv interagera i spelet. Vågar du ge dig in i dinosauriernas värld? Testa Jurassic Park Slot idag!