Ninja Magic

Ninja Magic är en äventyrlig slot där du tar plats i en värld fullpackad med kaststjärnor och förklädda ninjor. Skaparna bakom spelet är Microgaming som du kanske känner till sedan tidigare, med populära titlar bakom sig som exempelvis spelet Avalon. Likt andra spel från utvecklaren så är även Ninja Magic en välgjord slot och är fullpackad med moment som höjer spelupplevelsen och samtidigt ökar på din spelkassa. Spelet är uppbyggt av fem hjul som tillsammans skapar tre rader som du använder dig av när du spelar. Microgaming har här försökt skapa ett annorlunda spel som det går snabbt att sätta sig in i. Temat är något som finns sedan tidigare, men företaget har lyckats bra med sin tolkning av detta tema som är populärt på filmduken.

Vid en första glans kan spelet verka vara ganska simpelt då det inte finns så många olika inställningar som du kan använda dig av för att anpassa spelet efter dina behov. Ninja Magic har dock både scatter- och wild-symboler som gör att spelet blir mer intressant med möjligheten till att aktivera olika bonusfunktioner medan du spelar. Det som får spelet att sticka ut lite extra är de snygga animationerna, som lyckas utmärkt med att skapa en bra atmosfär som är lätt att sugas in i och bli sittandes vid i timmar. Läs vidare och ta reda på allt som Ninja Magic har att erbjuda när det kommer till bonussystemet i spelet och varför du inte får missa denna slot!

Insatser och vinstlinjer

I Ninja Magic använder du dig av fem hjul när du spelar som skapar tre rader. För att vinna i spelet så gäller det att få minst tre likadana symboler på någon av de 40 fasta vinstlinjerna. Ja du hörde rätt, spelet har hela 40 vinstlinjer som är aktiva under varje snurr oavsett vilken summa du väljer att satsa. Innan du ger dig iväg på en resa in i ninjornas värld så kan du bestämma hur mycket du vill satsa. Detta görs genom att klicka på pilarna vid “bet”-knappen. Summan du väljer att spela för går att justera från 4 kronor per snurr till 500 kronor per snurr. Detta innebär att spelet kan justeras efter storleken på din plånbok. Insatsen påverkar dock inte dina vinstchanser, utan endast vinstsumman.

Tema och grafik

Temat i sloten är tydligt och det hör du kanske även på namnet. I spelet ger du dig iväg på en spännande resa i ninjornas värld och forntida Asien. Bakgrunden består av de två ninjornas färger, rött och blått och delas av på mitten av skärmen. Hjulen i spelet är i vit färg med ett mönster som påminner om moln. Bland symbolerna hittar du den röda och den blå ninjan. Övriga symboler följer temat för att bygga upp en trovärdig miljö och föreställer byggnader, insekter som representerar magi samt kittlar fyllda med guld. Alla symbolerna är prydda med asiatisk design och fina detaljer. Ljudeffekterna som körs i bakgrunden när du spelar hjälper att skapa det där lilla extra för en bra spelupplevelse.

Bonusfunktioner i spelet

Ninja Magic använder sig utav både scatter-, wild- och bonus-symboler. Wild-symbolen fungerar som ersättning för de andra symbolerna när den placeras i en vinstlinje. Wild-symbolen föreställer Ninja Magic-loggan. Bonusfunktionen aktiverar du genom att landa minst tre hussymboler och resulterar i att du får gratissnurr med multiplicerade vinster. Innan dina free spins startar så har du chansen att välja mellan olika insekter med dolda free spins eller en multiplikator bakom sig. Här har du chansen att öka dina free spins eller vinster beroende på om du lyckas gissa rätt bland de dolda priserna. Scatter-symbolen dyker upp i form av en kittel med guld. Landar du minst tre av denna symbolen så vinner du och detta resulterar i ganska stora vinster, speciellt om du får fram fem stycken.

Positivt med spelet

Spelet är lätt att sätta sig in i med lagom många inställningar. Snygg grafik med ett intressant och roligt tema som inte är alltför vanligt bland slots på nätet. Många olika bonusfunktioner som gör att dina vinstchanser ökar markant när du spelar.

Negativt med spelet

Det finns ingen funktion för “max bet” för spelaren som gillar att växla mellan satsade summor. Temat kan anses som barnsligt.

Sammanfattning

Ninja Magic är en slot från spelutvecklaren Microgaming som ligger bakom en rad populära titlar sedan tidigare. Ninja Magic är ett spel med ett ninjatema där du ger dig in i ett spännande äventyr fullpackat med underhållning. Du spelar på 5 hjul och 40 fasta vinstlinjer i sloten. Det går att justera värdet på din satsning för att anpassa spelet till din nivå. Spelet har både wilds, scatter- och bonussymboler som ökar dina chanser till att kamma hem stora vinster. Bonusfunktionerna är i form av free spins och multiplicerade vinster som kan stiga till enorma summor. Detta är spelet för dig som gillar snabba actionpackade slots med spännande tema. Ninja Magic finns att prova på hemsidor som erbjuder spel från Microgaming.